085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Boom kappen Zeeland

Een boom kappen kunt u het beste uitbesteden aan een ervaren boomverzorger. Op hoogte werken met apparaat als een kettingzaak is werk voor de professional. We kennen allemaal de filmpjes waarin het mis gaat, soms met grote gevolgen. Als we spreken over bomen kappen komt dat overeen met een boom verwijderen of boom rooien. Dit zijn andere benamingen voor hetzelfde werk. Vroeg of laat zal een boom om wat voor reden dan ook gekapt of gerooid moeten worden. De ervaren boomverzorgers van Heijboer Boomverzorging kunnen u helpen met het beoordelen van de gezondheid van de boom. En bepalen of de boom/bomen gekapt moeten worden. Het verwijderen van een boom kan een best treurige gebeurtenis zijn. Echter gaat de veiligheid voor alles.

Bomen kappen Zeeland

Bij het bomen kappen moet er met veel dingen rekening gehouden worden. Voorop staat altijd veiligheid! Een goed inschattingsvermogen van de omvang van de boom is van belang. In hoeveel delen moet de boom gezaagd worden om veilig om te krijgen? Welke kant moet de boom opvallen? Heeft deze nog (veel) blad en waait het stevig? Dan geeft dat weer een extra moeilijkheidsgraad. Allemaal zaken die vooraf in kaart worden gebracht voordat we overgaan tot het daadwerkelijke verwijderen van de boom.

Wilt u graag weten of die boom bij u in de achtertuin nog gezond is? Of heeft u een boom die gekapt moet worden? Neem dan gerust contact op met Heijboer Boomverzorging. In Zeeland en Zuid-Holland helpen wij u graag. Wij komen vrijblijvend voor u langs om een offerte op te stellen voor al uw boomverzorging. Van boom snoeien tot stobbefrezen en boom kappen. Bel ons nu op 085 - 106 14 19 of vul ons contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

DienstenWerkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging