085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Boomverzorging Zeeland

In de (wilde) natuur is het niet nodig om aan boomverzorging te doen. Bomen zijn zo gemaakt dat deze zichzelf prima kunnen redden en voortplanten. Maar overal waar de mens komt maakt deze aanpassingen. Zo ook met betrekking tot bomen. Bomen worden steeds belangrijker voor het behoud van de biodiversiteit en de natuur. Het behoud en verzorging ervan is dus ook steeds belangrijker aan het worden. Ik ben er trots op dat ik zowel de klant tevreden heb als dat ik weer mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het behoud van eens stukje natuur.

Boomverzorging door snoeien

Het grootste gedeelte qua boomverzorging is toch wel het snoeien. Dit kan uit pure noodzaak in verband met de veiligheid zijn. Maar het kan ook begeleidend zijn. Dit zijn vaak jonge bomen. Om een overzicht te geven zijn dit de vormen van snoeien:

  • Begeleidingssnoei in jeugdfase
  • Onderhoudssnoei in volwassen fase
  • Bomen innemen en uitlichten
  • Bomen kandelaberen

Als u vermoed dat er iets met uw bomen gedaan moet worden maar u weet niet wat, kunt u ons altijd inschakelen. Wij komen bij u langs om te kijken wat we kunnen doen om zowel in uw wensen te voorzien als het best voor de boom te realiseren. Na het snoeien kunnen wij ook al het gesnoeide voor u opruimen of verwerken. Veelal zal dit versnippert worden. De hout snippers kunnen dienen als pad, als bodem tegen onkruid maar het is ook als groeiplaatsverbetering voor andere bomen. Het is ook mogelijk om takken in stukken te laten zagen waarna het gekloofd kan worden. Dit kan weer dienen als brandhout voor een openhaard of vuurkorf.

Boomverzorging Zeeland contact

Heeft u bomen die u wilt laten snoeien, wilt laten kappen of verzorgen? In heel Zeeland kunt u een beroep doen op Heijboer Boomverzorging. Met verschillende certificaten en jaren aan ervaring zijn wij uw vakman voor wat betreft boomverzorging. U kunt ons bellen op 085 - 106 14 19 of het contactformulier invullen.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten







Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging