085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Vijver aanleggen in Zeeland

Bent u op zoek naar het hoveniersbedrijf dat uw moderne, betonnen vijver kan aanleggen? Zoekt u de vakman die een natuurlijke zwemvijver realiseert? Of wilt u een eigentijds waterornament laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weten wij hoe we waterpartijen een grote toegevoegde waarde aan uw tuin kunnen laten zijn.

Specialist in vijvers

Het installeren en aanleggen van een vijver is een specialistische klus. Wij zorgen ervoor dat uw vijver kraakhelder water heeft en een bloeiend waterleven. Dit doen we door altijd de juiste combinatie van middelen in te zetten. De kwaliteit van uw vijver wordt namelijk beïnvloed door verschillende factoren. De bodembedekking, kantafwerking, zuiveringspomp en beplanting samen bepalen de staat van uw vijver. En heeft u in de huidige situatie al een vijver, maar wilt u deze laten aanpassen of ervaart u problemen? Ook dan zijn we u graag van dienst.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

DienstenWerkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging