085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Tuinafscheiding in Zeeland

Voor meer privacy, om uit de wind te kunnen zitten of gewoon omdat u het mooier vindt: passende tuinafscheiding is een waardevolle aanvulling op uw tuin. Bij ons heeft u de keuze uit vele verschillende soorten afscheidingen en vindt u dus altijd een oplossing naar uw smaak en binnen uw budget.

Kleine moeite, groot resultaat

Door uw tuin op de juiste manier te omheinen creëert u in een mum van tijd een intieme sfeer. Onze mensen helpen u de omheining te kiezen die het beste bij uw tuin, de omgeving en uw woning past. U hebt bij ons de keuze uit vele materialen. Van hout tot kunststof en natuurlijk groen. Maar zelfs voor een afscheiding bestaande uit rasterwerk met grit bent u bij ons aan het juiste adres.

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de bewerkbaarheid van het materiaal dat u kiest. Wel kunnen we u beloven dat onze mensen altijd zo snel en goed mogelijk werken. Door hun jarenlange ervaring in het plaatsen van omheiningen kunt u snel genieten van het resultaat.

Allround hovenier

Al sinds 1996 zijn we werkzaam als allround hovenier in Zeeland. Vanuit onze vestiging in Goes bedienen we de hele provincie en verzorgen we tuinaanleg, -renovatie en –onderhoud voor vele particulieren en bedrijven. Wilt u ook een tuin van onze hovenier? Bel voor al uw omheiningsklussen en overige werkzaamheden. We zijn u graag van dienst!

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

DienstenWerkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging