085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Tuinontwerp zoals u dat wenst

De tuin van uw dromen maken we altijd aan de hand van een duidelijk ontwerp. Hierin bepalen we de harde en groene delen en verwerken we al uw wensen. Onze professionele tuinontwerpers zorgen ervoor dat uw tuin volledig in balans is. Zo is het eindresultaat een mooie en tegelijk ook functionele tuin. Het maakt hierbij niet uit of u houdt van modern of juist een voorkeur hebt voor tijdloos. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze moeiteloos naar de tuin die u in gedachten hebt.

Hoe we te werk gaan

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen en lichten we u graag voor over de mogelijkheden. Uw tuin wordt ingemeten en onze architect gaat voor u aan de slag. Er wordt een eerste ontwerp voor u opgesteld en aan u voorgelegd. Bent u het hiermee eens? Dan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op voor de werkzaamheden. Zijn er nog dingen die u liever anders ziet? Dan gaan we natuurlijk eerst terug naar de tekentafel.

Uw tuinarchitect in Zeeland

Onze portefeuille is groot. In Zeeland realiseerden we al vele tuinen aan de hand van een ontwerp op maat. Wilt u dat ook? Bel ons en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

DienstenWerkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging