085 - 106 14 19

Hovenier nodig in Zeeland?

Boom snoeien Zeeland

Een boom snoeien is zeker niet zonder gevaar. Hoe groter de boom hoe groter het gevaar. Het snoeien van een boom kan verschillende oorzaken hebben. Soms is er simpelweg geen ruimte voor de boom om verder te groeien. Maar ook in verband met de veiligheid kan het nodig zijn om te gaan snoeien. Bijvoorbeeld omdat de boom ziek is of dode takken heeft. Of bij wegen als de doorrijhoogtes in het geding zijn. Als European Tree Worker weet ik wat voor de boom het beste is. Heijboer Boomverzorging werkt zowel voor particulieren als bedrijven en gemeentes.

Bomen snoeien Zeeland

Bomen snoeien is dus iets dat u beter aan de specialist over kunt laten. Er zijn verschillende vormen van snoeien. Afhankelijk van het soort boom, de leeftijd, omgeving en natuurlijk uw wensen bepalen wij welke vorm van boom snoeien het meest geschikt is. Voor elke boomsoort kunt u ons inschakelen. Of het nu gaat om een hoge populier of dat u een conifeer of coniferenhaag wilt laten snoeien. In Zeeland en Zuid-Holland is Heijboer Boomverzorging uw specialist. Wilt u verder gaan dan enkel snoeien? Bijvoorbeeld door een boom te kappen of boomstronk te verwijderen. Neem ook dan contact op met met onze boomverzorging.

kosten boom snoeien

De kosten om een boom te laten snoeien zijn erg verschillend. Bij grote bomen is het nodig om een hoogwerker te gebruiken of een mobiele telescoopkraan. Meestal is moderne klim- en afvangtechniek voldoende om veilig bomen te kunnen snoeien. Dit is tevens sneller en dus effectiever dan het gebruik van een hoogwerker. Wij komen graag vrijblijvend bij u op locatie om een offerte op te stellen. U kunt ons bereiken door te bellen op 085 - 106 14 19 of door ons contactformulier in te vullen.

 
 

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Waarom Heijboer Boomverzorging?

  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist in boomverzorging

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

DienstenWerkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Zeeland, Zuid-Holland en het westelijk deel van Noord-Brabant.

Hoofdvestiging